social Responsibility

 

QQ 截图 20180525114230

 

Henan Tianfon Grup bayaran perhatian ka return.We sosial nyandak inisiatif pikeun ilubiung dina sagala rupa kagiatan karaharjaan umum jeung nyieun tutulung ka urusan sipil, désa wangunan organisasi Partéi primér, nulungan kagiatan ditumpurkeun sarta pergaulan zakat séjén pikeun loba grup years.The ogé jaga deeply ngeunaan ngembangkeun atikan di time.We sarua kungsi successively dijieun sumbangan ka sakola primér, sakola tengah, universitas sarta lembaga atikan lianna.

 


WhatsApp Online Chat !