Budaya perusahaan

Visi: Ngamajukeun industri badag energi nagara, ngabentuk rébuan mil langit bulao

Budaya panggih: kajembaran, kerjasama, kreasi, ngembangkeun

Téori manajemén: keukeuh jalma kahiji, basa dina inovasi ilmiah & teknis, komitmen ka ayaan customer, sadar-transcendence diri

37has0026rf


WhatsApp Online Chat !