Profil Perusahaan

Henan Tianfon Anyar Energy Tech. Co., Ltd. mangrupakeun anggota Tianfon Héjo Majelis Grup, nu utamana dina aktipitas Sistim ningkatna surya poto-voltaic tur patali accessories.As produsén well-dipikawanoh tur integrator tina poto-voltaic & poto-termal  Sistim ningkatna di domestik, urang boga tim manajemén profésional kalayan kualitasna alus sarta efisiensi, fokus dina marketing, R & D, desain, produksi, instalasi, manajemén rékayasa pikeun rupa-rupa ningkatna system.At hadir, nu total pagawé téh ngeunaan 100 jeung pendapatan jualan taunan téh leuwih ti 300 juta RMB . Skala urutan luhur lima dina industri domestik.

Dasar produksi lokasina di kota Xinxiang, Henan province.With  26 garis produksi struktur bagian baja béda, kapasitas taunan bisa ngahontal nepi ka 2000 MW. Dina raraga ngurusan hiji téhnologi ngarah di industri, urang kungsi aktip ngawanohkeun téhnologi canggih asing, kudu asimilasi, ulang innovating sarta kolaborasi raket jeung departemén desain pausahaan invéstasi kakuatan tur konstruksi utama, institutes rarancang jeung R & lembaga D.

Simkuring salawasna nampi pamanggih kerjasama satia, gabung leungeun kami jeung meunang hiji tomorrow.We cemerlang bakal coba bast urang pikeun nyadiakeun layanan pangalusna jeung kapuasan customers.Your nyaeta ngungudag pamungkas urang.

sdfsfedd1


WhatsApp Online Chat !