Henan Tianfon Anyar Energy Tech. Co., Ltd. mangrupakeun anggota Tianfon Héjo Majelis Grup, nu utamana dina aktipitas Sistim ningkatna surya poto-voltaic tur patali  accessories.As produsén well-dipikawanoh tur integrator tina poto-voltaic & poto-termal
Sistim ningkatna di domestik, urang boga tim manajemén profésional kalayan kualitasna alus sarta efisiensi, fokus dina marketing, R & D, desain, produksi, instalasi, manajemén rékayasa pikeun rupa-rupa sistem ningkatna. 
Diajar deui

Anjeun kudu partnet kompeten pikeun anjeun proyek?

WhatsApp Online Chat !