Pergjegjesi sociale

 

QQ 截图 20180525114230

 

Henan Tianfon Grupi i kushton vëmendje të return.We social të marrë iniciativën për të marrë pjesë në aktivitete të ndryshme të mirëqenies publike dhe bëjnë donacion për çështjet civile, rurale ndërtimin e organizatave të partisë kryesore, duke ndihmuar aktivitetet me aftësi të kufizuara dhe shoqata të tjera bamirësie për shumë grupin vjetësh.Lajmi gjithashtu kujdes thellësisht për zhvillimin e arsimit në të njëjtën time.We kishte bërë rradhazi donacione për shkollën fillore, shkollën e mesme, universitet dhe institucionet e tjera të arsimit.

 


WhatsApp Online Chat !