projekt

sdfsdf

Vendndodhja: Qianghai, China
Kapacitet: 150 Mw
Lloji: Desert Zona kllapa

sefsef

Vendndodhja: Xinjiang, China
Kapacitet: 200MW
Lloji: Desert Zona kllapa

sefsfe

Vendndodhja: Hainan, China
Kapacitet: 20kw
Lloji: kllapa serë bujqësore

sefsef

Vendndodhja: Hangzhou, China
Kapacitet: 10.5MW
Lloji: Ngjyra çeliku kllapa çati

sfesf

Vendndodhja: Neimenggu, China
Kapacitet: 131MW
Lloji: kllapa serë bujqësore

sefsefe

Vendndodhja: Neimenggu, China
Kapacitet: 60MW
Lloji: Mountain zonë kllapa

sefsdfe

Vendndodhja: Shandong, China
Kapacitet: 80MW
Lloji: Peshkimi dhe kllapa dritë plotësuese

lo

Vendndodhja: Hubei, China
Kapacitet: 1MW
Lloji: kllapa Carport

hukkulj,

Vendndodhja: Jilin, China
Kapacitet: 20kw
Lloji: fikse kllapa rregullueshme

ghhhgtyhe

Vendndodhja: Hubei, China
Kapacitet: 21.4KW
Lloji: kllapa zonë Terrace

feswae

Vendndodhja: Yunnan, China
Kapacitet: 40kw
Lloji: kllapa serë bujqësore

vdxvfxv

Vendndodhja: Qinghai, China
Kapacitet: 50MW
Lloji: kllapa Photothermal

frtnbtfg

Vendndodhja: Yunnan, China
Kapacitet: 5.5KW
Lloji: kllapa Flat Kulmi

rgdfbbgtn

Vendndodhja: Hanan, China
Kapacitet: 20MW
Type: Bujqësia dhe kllapa dritë plotësuese

sdbrdw

Vendndodhja: Guangzhou, China
Kapacitet: 10MW
Lloji: kllapa Roof

wegvdvw

Vendndodhja: Yunnan, China
Kapacitet: 30MW
Lloji: Mountain zonë kllapa


WhatsApp Online Chat !