instalimet indiane diellore janë parashikuar të jetë afërsisht

EKONOMIKE TIMES - instalimet indiane diellore janë parashikuar të jetë afërsisht 1000 MW në vitin 2014, në bazë të Mercom Capital Group, LLC, një globale komunikimit energji të pastër dhe firmë konsultimi.

instalimet diellore në Indi arritën në 1,004 MW në vitin 2013, krahasuar me 986 MW në vitin 2012. Në përputhje me parashikimin Mercom-së, ka pasur shumë pak rritje në instalimet vit-mbi-vit. studim i detajuar i tregut të firmës zbuloi se rritja në instalimet mund të jetë i pakapshëm përsëri në 2014 me numër parashikohet të jetë i ngjashëm me 2012 dhe 2013. 
 
Sipas Mercom, ka disa faktorë që qëndrojnë pas rritjes së ngadaltë diellor. Me disa përjashtime, nuk ka Jawaharlal Nehru Mission National Solar (JNNSM) projekte PV pritet të vijë në internet të paktën deri në mes të 2015. Shumica e projekteve CSP kanë ngecur, politikat shtetërore janë të gjithë hartën, dhe siç e kemi paralajmëruar për disa kohë, India tani është në një mosmarrëveshje tregtare me SHBA-në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT).
featured_01

Post time: Sep-19-2017
WhatsApp Online Chat !