Enterprise Kultura

Vizioni: Promovimi i energjisë vendi industri e madhe, formojnë milje mijëra Sky Blue

Kultura thelbi: Sinqeriteti, bashkëpunimi, krijimin, zhvillimin

Teoria e menaxhimit: këmbëngulë njerëzit e parë, bazë për risi shkencore dhe teknike, e angazhuar për suksesin e konsumatorëve, të realizuar vetë-përsosuri

37has0026rf


WhatsApp Online Chat !