Henan Tianfon New Energy Tech. Co, Ltd, është një anëtar i Tianfon Green Group Kuvendit, e cila të angazhuar kryesisht në sistemin diellor foto-voltës rritje dhe lidhet  accessories.As një prodhues i njohur dhe integrues të photo-voltës & photo-termike
të sistemit në rritje në familje, ne kemi një ekipi profesional të menaxhimit me cilësi të lartë dhe efikasitet, duke u fokusuar në marketingut, R & D, projektimin, prodhimin, instalimin, menaxhimin inxhinieri për lloje të ndryshme të sistemit në rritje. 
Mëso më shumë

A keni nevojë për një partnet kompetent për të projektit?

WhatsApp Online Chat !