Социјална одговорност

 

Операција 截图 20180525114230

 

Хенан Tianfon група обрнува внимание на социјалните return.We преземат иницијатива да учествуваат во разни активности за социјална заштита и да се направи донација за граѓански работи, изградба на руралните основните партиски организации, помагајќи активности со посебни потреби и други добротворно здружение за многу години.Во група, исто така, се грижат длабоко за развој на образованието во исто time.We сукцесивно ги направи донации за основно училиште, средно училиште, универзитет и други институции.

 


WhatsApp Online Chat !