Хенан Tianfon Нова енергија Техника. Копродукции, Ltd е член на групата Tianfon Собранието Грин, кои, главно, се ангажирани во сончевиот систем монтажа фото-галваничен и сродни  accessories.As добро познат производител и интегратор на фото-галваничен и фото-термички
систем за монтирање во домашни, имаме професионален менаџерски тим со висок квалитет и ефикасност, со фокус на маркетинг, R & D, проектирање, производство, инсталација, управување со инженеринг за различни видови на систем за монтирање. 
Научи повеќе

Дали ви е потребно надлежните partnet за вашиот проект?

WhatsApp Online Chat !