Tanggung Jawab sosial

 

QQ 截图 20180525114230

 

Henan Tianfon Group kebayar waé menyang return.We sosial njupuk inisiatif kanggo melu ing macem-macem kegiatan kesejahteraan masyarakat lan nggawe sumbangan kanggo urusan sipil, deso bangunan organisasi Party utami, ngewangi aktivitas dipatèni lan asosiasi amal liyane kanggo akeh grup years.The uga Care rumiyin bab pembangunan pendidikan ing time.We padha wis kasil digawe sumbangan kanggo sekolah utami, sekolah tengah, universitas lan institusi pendidikan liyane.

 


WhatsApp Online Chat !