panginstalan solar Indian sing ramalan kanggo dadi kira-kira

KANGGURU EKONOMI - panginstalan solar Indian sing ramalan kanggo dadi kira-kira 1,000 mw ing 2014, miturut Mercom Capital Group, llc, a global komunikasi energi resik lan tenan consulting.

panginstalan Solar ing India nyacah 1.004 MW ing 2013 dibandhingake 986 MW ing 2012. Ing baris karo ramalan Mercom kang, ana wutah banget sethitik ing panginstalan taun-over-taun. survey rinci tenan kang saka pasar sing dicethakaké wutah ing panginstalan uga angel dipahami maneh ing 2014 karo nomer forecast dadi padha 2012 lan 2013. 
 
Miturut Mercom, ana sawetara faktor konco wutah solar alon. Karo sawetara seng, ana proyèk PV Jawaharlal Nehru National Solar Mission (JNNSM) samesthine kanggo online nganti paling agêng-2015. Paling proyèk CSP wis kandheg, kawicaksanan negara kabeh liwat peta, lan kita wis dielingake kanggo sawetara wektu, India saiki ing regejegan perdagangan karo AS ing Organisasi Perdagangan Donya (WTO).
featured_01

Post time: Sep-19-2017
WhatsApp Online Chat !