Budaya Enterprise

Vision: Ningkataké industri ageng energi negara, mbentuk ewu mil langit biru

Budaya pet: Sincerity, kerjasama, nggawe, pembangunan

Teori manajemen: Nandheske wong pisanan, basa ing inovasi ngelmu & technical, setya sukses customer, éling-transcendence poto

37has0026rf


WhatsApp Online Chat !