Gambar Company

Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd. iku anggota saka Tianfon Green Majelis Group, kang utamané melu sistem sing soyo tambah solar foto-volta lan related accessories.As Produsèn kondhang lan integrator foto-volta & foto-termal  sistem sing soyo tambah ing domestik, kita duwe Manajemen tim profesional kanthi kualitas dhuwur lan efficiency, ngarahke ing marketing, R & D, desain, produksi, instalasi, engineering kanggo macem-macem jinis soyo tambah system.At saiki, total karyawan kira 100 lan revenue dodolan taunan luwih saka 300 yuta RMB . Ukuran rangking gangsal ing industri domestik.

Ing basa produksi dumunung ing kutha Puyang, Henan province.With  26 garis saka produksi struktur bagean baja beda, kapasitas taunan bisa nganti 2000 MW. Supaya nganut teknologi anjog ing industri, kita wis aktif ngenalke teknologi manca, Assimilating, maneh-ningkatake lan kolaborasi kaliyan departemen desain saka perusahaan investasi daya lan construction utama, Gambling desain lan R & institusi D.

Kita tansah nampa idea kerjasama setya, nggabungake tangan lan menang tomorrow.We sarwa bakal nyoba ora garing metu kita kanggo sumber layanan paling apik kanggo kepuasan customers.Your iku nguber pokok kita.

sdfsfedd1


WhatsApp Online Chat !