Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd. iku anggota saka Tianfon Green Majelis Group, kang utamané melu sistem sing soyo tambah solar foto-volta lan related  accessories.As Produsèn kondhang lan integrator foto-volta & foto-termal
sistem sing soyo tambah ing domestik, kita duwe Manajemen tim profesional kanthi kualitas dhuwur lan efficiency, ngarahke ing marketing, R & D, desain, produksi, instalasi, engineering kanggo macem-macem jinis sistem sing soyo tambah. 
sinau More

Kowe kudu partnet wewenang kanggo sampeyan project?

WhatsApp Online Chat !